Specials

WBF20170204007

Foto's van uw bedrijf, evenement of beurs!

Naast het fotograferen van sportwedstrijden ben ik gespecialiseerd in technische visualisatie. Ik fotografeer op locatie bij evenementen, beurzen en bij bedrijven om beelden te maken voor websites, folders en marketing. Met name technische fotografie, HDR, SFM, bijzondere filters, macrofotografie en speciaalfotografie maken onderdeel uit van mijn dagelijkse werkzaamheden. 

Ik kies ervoor om niet tevreden te zijn met een goede foto, maar door te gaan voor de ultieme foto.
WBF_6814media01

Gastlessen en workshops

Workshops, themadagen, gastlessen en speciale cursussen. Zoals je op deze site kunt lezen ben ik gespecialiseerd in forensische en schadevisualisatie. Door opleiding en ervaring in het forensische werkveld heb ik mij kunnen specialiseren in forensische-, schadefotografie en visualisatie. Daarnaast geef ik les aan onderzoekers, studenten en verzorg ik gastlessen op scholen.

Workshops, themadagen, gastlessen en speciale cursussen, alles over forensische- en technische fotografie.
wbe201811240001

Schade op een professionele wijze laten visualiseren?

Beeldmateriaal wordt steeds belangrijker bij dossiervorming, maar ook bij onderzoeken. Denk hierbij aan letselschade, planschade, voertuigschade, brandschade, stormschade en schade ontstaan bij bouw en of verbouw. Kwaliteit, waarheidsgetrouw en betrouwbaar zijn de kernwaarden om bewijsmateriaal te fotograferen en / of te visualiseren.

Gastlessen forensische fotografie, forensisch onderzoek. Speciaal voor onderzoekers en schade-experts.
WBF_9261a

Wat kan je verwachten tijdens een gastles of workshop!

Bij een themadag, workshop of lesdag forensische fotografie ligt de nadruk op het fotograferen in de praktijk. We leren hoe een beeldkeuze invloed heeft op het verhaal of sfeer in foto’s. Ook bespreken we hoe je waarheidsgetrouw en de werkelijkheid vastlegt. Het gebruik van diverse technieken zoals HDR, SFM, schilderen met licht en het gebruik van filters komt aan bod.

Heeft u vragen, of wilt u een gastles of workshop op maat, neem dan contact met mij op.

U zoekt een gastdocent, speciaalfotografie, voor uw school of opleiding? Neem contact met mij op.