Sportfotografie

Sportfotografie is topsport!

Sportfotografie is een sport op zich. Iedere sportfoto is het resultaat van de juiste keuze, en hierbij is elke keuze die ik maak gericht op de ultieme sportfoto. Door veel te  experimenteren en bij te leren kom ik tot de beste resultaten. Met behulp van de beste apparatuur en de juiste kennis ga ik altijd voor de perfecte foto. 

Ik ben een enthousiast sportliefhebber en als clubfotograaf van Het Ravijn heb ik mij in enkele jaren ontwikkeld als gedreven sportfotograaf. Door middel van fotografie, mijn grote passie, kan ik me midden in de magie van de sport begeven en dit ook nog eens vastleggen.

Foto's bestellen

Door op de bovenstaande link te klikken kunt u direct foto's bestellen.

Foto's bestellen?

Zowel in de topsport als tijdens een amateurwedstrijd ontstaan er momenten die het verdienen om vastgelegd te worden. Ik fotografeer de sport op een oprechte en sfeervolle manier. In Oypo heb ik een goede partner gevonden die voor mij de verkoop regelt. 

Het Ravijn

Wim Beunk is de clubfotograaf van ZPC Het Ravijn.

Sporten roept emoties op en door dit te fotograferen kan ik mooie, spannende en krachtige beelden leveren die gebruikt kunnen worden voor krantenartikelen, brochures of verenigingswebsites.

 

Reggestreeknieuws

Middels de service van Reggestreeknieuws  lever ik beelden voor diverse media. Deze service wordt aangeboden voor particulieren, bedrijven en uitgevers. Door gebruik te maken van de service van Reggestreeknieuws kan ik mij richten op mijn werk, de fotografie, en regelt Reggestreeknieuws voor mij de verkoop en alles wat hierbij komt kijken.

Hoe belangrijk is fotografie op een website?

Het gebruik van foto’s in de media en met name op websites is heel belangrijk. Een foto geeft een impuls aan de inhoud met de daarbij behorende emotie. Een bezoeker scant binnen een paar seconden of hij verder leest op jouw website. Foto's geven hierbij een belangrijke doorslag.

Verschillende soorten fotografie!

Fotografie is een breed begrip. Of het nu gaat om sportfotografie, technische fotografie of het fotograferen van een schadebeeld en / of producten voor een webshop, Wim Beunk is met name gespecialiseerd in technische fotografie.